ttong

Shahirah's



i am fine as i am

Tuesday, 21 March 2017
{Frog ustaz --" -Random}


Time tengah study sains tiba tiba alis tanya,
"Kill, dah buat PAI (stands for pendidikan Islam) kat frog??"

And i was be like , "Bila masa ustaz bagii, tak bagitau punnn!!"

Then, aku decide tuk buat bodo ja dengan tugasan frog tu until aku scroll instagram and nampak ustaz komen pasal tugasan frog. He said that the assigment will be our monthly test mark memandangkan sekolah kami tak buat ujian.

Haii ustaz, asal tak habak awal awal.








PPAS's story



Minggu depan kuiz sains bab 1 hingga 4 so ahli wahdatul fikrah sekalian take note ok?
Gudluck for mock test untuk oral lepas cuti ni jugakk.. ^^

Labels:

4 comments

4 Comments:

Blogger Suhaiza Suki said...

lawanyaaa tulisan awak! hehee

24 March 2017 at 06:47  
Blogger Aqilah Shahirah said...

@Suhaiza SukiEh. haha tu gambar google actually. heee

24 March 2017 at 07:46  
Blogger Nabila Syifa said...

Ha..tula..dh tu macam mana markah awak

31 March 2017 at 21:13  
Blogger Khaidir Khaizuki said...

waaaaa adik ni pt3 ek??? nak abang bagi tips nak periksa tak???bukak link kat bawah tu ;)
http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/04/tips-study-for-spm-and-every-big-exam.html

22 April 2017 at 08:01  

Post a Comment

No harsh words.
If u respect me, i'll respect u.